Metal koncert - God Scard, Chimera, Era of Hate


1. februar 2013

GOD SCARD (metal - Kranj)
Hibridni metalci God Scard iz Kranja so nastali spomladi leta 1994 in so še isto leto začeli s prvimi nastopi. Skupina v svoji glasbi združuje veliko različnih glasbenih prvin, saj so na njih vplivali najrazličnejši metal, hardcore, rock, alternative in tudi punk bendi. Ves čas delovanja so skupino spremljale kadrovske spremembe, kar je pripeljalo do tega, da je pevec in kitarist Nicky leta 2000 v zasedbi ostal sam. Z novo zasedbo se je precej spremenila tudi glasba, ki je sedaj preprostejša, udarnejša in skratka bolj moderna. Leta 2005 so izdali težko pričakovani studijski prvenec ...To Have It All..., katerega so dobro predstavili slovenski in tuji publiki ter naleteli na zelo dobre odzive. Album so kasneje podprli še z videospotoma za skladbi To Have It All in Soil Eye Sin, ki sta nastala pod taktirko kreativnega tima Majestic 5. Po daljšem odrskem zatišju se fantje vračajo z novim materialom in v malce prenovljeni zasedbi.

Nicky - kitara, vokal
Sale - kitara
Obleey - bas
Geps - bobni
CHIMERA (thrash metal - Velenje)
Chimera je mlada thrash metal zasedba iz Velenja, ki je začela pozimi leta 2008 s preigravanjem priredb skupine Metallica. Čez čas so začeli ustvarjati tudi avtorski material in zamenjali nekaj članov, dokler se niso leta 2010 z novim vokalistom ustalili v sedanji zasedbi, kateri se je naknadno pridružil še drugi kitarist.

Aco - bobni
Izi - kitara
Đx - kitara
Cerovc - bas
Kirbiš - vokal
ERA OF HATE (melodic death)
Era of Hate so slovenski bend, ki je bil ustanovljen leta 2009. Igrajo melodic death s pridihom thrash metala. Svoj prvi EP Echoes of Truth so izdali v letu 2010, svoj drugi EP z naslov Void in What Remains leta 2011, zadnji promocijski demo z naslovom "All Beyond Reach" pa v letu 2012.

Tomaž - vokali
Jure -  kitara
Peter - kitara
Vid - bas
Danjel - bobni

http://www.facebook.com/eraofhate?fref=ts 
Vstopnina: 5€