Teden mladih: Gipsy balkan beat party

11. maj, 2013

BALKAN BOYS (orkester)
DJ TITO

Pravi balkan žur z Balkan Boys in DJ Titom!


Balkan Boys so nastali leta 2009. Glasbeniki so prejeli že mnoge pohvale za svoje nastope in balkansko trubaško glasbo jemljejo v popolnoma sproščenem duhu in jo izvajajo obarvano z jazz stilom.

Za afterparty bo poskrbel Dino Bajramović aka DJ Tito. V svoje sete najraje vplete BalkanBeats, Global Bass in Moombahton. Prepričan je, da ob poslušanju njegovih setov ne boste stali pri miru.

Začetek: 21:00
Vstopnina: 5 € (brezplačno s festivalsko zapestnico)


BALKAN BOYS

Balkan Boys so nastali leta 2009, na pobudo pevca Roka Nemaniča. Glasbeniki so prejeli že mnoge pohvale za svoje nastope in balkansko trubaško glasbo jemljejo v popolnoma sproščenem duhu in jo izvajajo obarvano z jazz stilom. Skupina se je leta 2010 predstavila na šovu Slovenija ima talent, leto kasneje nastopila kot predskupina Gorana Bregovića na Guči na Krasu, pred več kot 12.000-glavo množico. Izdali so tudi svoj prvi avtorski album From Zabledam, na predstavitvi plošče pa je bil gost tudi legendarni Vlado Kreslin.

Zasedba:
Rok Nemanič (vokal, trobenta), Blaž Švigelj (trobenta), Bojan Krajšek (trobenta), Tadej Šepec (saksofon), Jaka Kastelic (harmonika), Martin Jogan (kitara), Primož Petohleb (tuba), Uroš Nemanič (bobni).


http://www.balkan-boys.si


DJ TITO


Za afterparty bo poskrbel Dino Bajramović aka DJ Tito. Rodil se je v Jugoslaviji, odraščal na Balkanu, sedaj živi na sončni strani Alp. V svoje sete najraje vplete BalkanBeats, Global Bass in Moombahton. Prepričan je, da ob poslušanju njegovih setov ne boste stali pri miru. Svoj talent je dokazal ob številnih priložnostih, saj je reden gost klubov in festivalov doma in po svetu (Trnfest, Forbiden Fruits of Civil Society, Exit festival, Festival Lent …). Nastopil je ob boku številnim glasbenim legendam, kot so Fanfare Ciocarlia, Ferus Mustafov, Esma Redzepova in drugi.