Koncert: T.M.S. Crew

26. oktober, 2013


V letu 2011 je začela kaliti ideja Luka Vogelnika (Lucky eL) in Jošta Tadvana Urbanca (Joe-Joe), da bi svoja besedila rapala ob spremljavi banda. Zbrala se je ekipa pod imenom T.M.S. Crew, ki je edinstven sestav na slovenski glasbeni sceni, saj v svoji polni zasedbi šteje kar 10 članov. Posamezniki v veliki večini prihajajo iz različnih glasbenih zvrsti, zato dejstvo, da jim uspe dihati na skupna pljuča, prinaša raznolik avtorski repertoar.

Začetek: 21:00
Vstopnina: 5 €T.M.S. Crew ustvarja avtorska besedila, ki so družbeno kritična, izhajajo iz življenjskih izkušenj in se dotikajo socialnih tem, njihovi pozitivni zaključki pa so polni optimizma. Besedila so podprta z instrumentalom, ki črpa ideje iz hip hopa, reggaea, skaja, rocka pa vse do drum&bass ritmov, kar ustvari 'fresh and funky vibe', kot svoje ritme in zvoke najraje poimenujejo sami. Nekaj skladb je bilo že nadgrajenih z videospotom, ki smo jih lahko videli in slišali na MTV-jevi lestvici Domačica in kot Popevko tedna na Valu 202. Kot prvi uspeh štejejo izid skladbe »Kdo miži« na kompilaciji Val202 Plus, nato ji je sledila še pesem »Moj krog«, ki je bila uvrščena na kompilacijo Val012 in zadnji, svež singel »Učer, dons, jutr«, ki je nastal v sodelovanju z dobro znanim Zlatkom.

Zgodbo lahko nadaljujemo z napovedjo težko pričakovanega prvenca, ki je ravnokar dozorel v Apollo Music Studios pod taktirko Željka Mladenoviča. Album bo premierno predstavljen 26. 10. 2013 v Trainstation Squatu v Kranju.

T.M.S. Crew:
Luka Vogelnik (vokal), Jošt Tadvan Urbanc (vokal), Sanja Potežica (vokal), Tomi Eler (bobni), Teo Peternelj (kitara), Simon Roblek (bass Kitara), Mitja Slabe (vokal, kitara), Leon Slabe (trobenta), Maruša Žlindra (flavta), Jan Ulčnik (Harmonika).
Gostujoči glasbeniki: Robert Bone (klarinet), Tanja Bukovec (vokal), Zlatan Čordić - Zlatko (vokal).

https://www.facebook.com/groups/187744131251171/
https://www.youtube.com/watch?v=AHAHFbBK1Xc
Celoten line up razkrijemo kasneje!

Vabljeni!