Punkčina: SiRoTiNjE + No Limits + G.U.B.

23. november, 2013Punkčina se vrača v Trainstation Squat, tokrat na odru SiRoTiNjE (Kranj), No Limits (Koper), s predstavitvijo nove plate in Gužva u Bajt (Ljubljana).

Začetek: 21:00
Prispevek za bend: 3 €


SiRoTiNjE: Tepih PUNK-rock

Kranjski punk rock bend, še iz starih dobrih bazenskih časov!
Člani:
Jon Sever "Đoni"
Gal Jenko "Žare"
Mak Sever "Gimli"
Rok Benedičič "Kokič"

https://www.facebook.com/pages/SiRoTiNjE/168247616526465
http://www.youtube.com/watch?v=7IZyaQ1yfeE

No Limits:

Obstajajo od konca 1990ega, z minimalnimi spremembami v postavi benda, jedro še vedno tvorijo Enco in brata Musa (Matjaž in Boštjan). So kot vino, starejši kot so, boljši so! Najboljše jih je servirat sveže v živo. Rok uporabe: dolg

Nastali so konec 90ega, bend sta sestavila Enco in Matjaž, v samem začetku so se imenovali Mental Affliction in so imeli dve kitari (Boštjan in Valko), ritem sekcija je bila ex-Salem (Matjaž in Paško) in Enco na glasu. V drugi polovici 91ega so ime spremenili v No Limits, z leti se je zamenjalo par članov. Jedro pa še vedno tvorijo Enco, Matjaž in Boštjan. Prvi koncert so imeli 30.4.1991 in ga nekako štejejo kot njihov uradni rojstni dan. Čez dober mesec so posneli že njihov prvi studijski komad Beermania in tako se je začelo zares. 93ega so izdali demo kaseto Our Litle Wooden House, 98ega live kaseto (ki je sedaj na voljo tudi kot cd) Jurassic Punk in 2003 album "www.borba.non-stop". Igrali so že s cel kup bolj in manj znanimi bendi, trenutno pripravljajo nov cd in upajo na čimprejšnje koncertiranje.

https://www.facebook.com/nolimits.hc
http://www.youtube.com/watch?v=PZo5v7XRozM

G.U.B.:

Gužva u Bajt je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti njihov način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«. 

https://www.facebook.com/G.U.B.punk 
http://www.youtube.com/watch?v=22Lc1HsibS4 

Vabljeni na punkčino!