Hard Rock koncert: TomCat + Contra Verse

21. december, 2013

Začetek: 21:00
Prispevek: 4 €

Zaključek letošnje sezone v Trainstation Squatu bo med drugim minil v hard rock/heavy metal zvokih, kajti 21.12.2013 bo nastopila ljubljanska zasedba TomCat, ki se v letošnjem letu lahko pohvali z izidom svojega studijskega prvenca. Kot posebni gostje večera se bodo predstavili še njihovi avstrijski glasbeni kolegi Contra Verse, ki prihajajo iz sosednjega Gradca.

Ljubljanska hard & heavy zasedba TomCat že nekaj časa ni več neznanka na domačih koncertnih odrih. Začetek njihove zgodbe je bil kar tipičen - igranje po lokalnih klubih in težave zaradi sprememb v zasedbi. Kljub temu jim je uspelo pripraviti material za prvenec z naslovom »Bits N' Pieces«, ki je marca letos izšel pod okriljem založbe On Parole Productions. TomCat hodijo po tanki liniji med klasičnim hard rockom in heavy metalom iz 70-ih let, pri čemer ne skrivajo, da so na njih vplivala tudi velika imena iz 80-ih. Po drugi strani pa pokažejo zrel glasbeni izraz, nabit z mladostniško energijo, iskrenostjo, kreativnostjo in neobrzdano življenjsko voljo.

https://www.facebook.com/pages/Tomcat/265945706773305
http://tomcatroxxx.bandcamp.com/

Contra Verse je četverica predrznih in nespodobnih kavbojev iz divjega južnega dela Avstrije, ki se je pred petimi leti podala v vode umazanega rock'n'rolla. Skupina je medtem že postala prepoznavna po svojih podivjanih živih nastopih, nabitimi z prvinsko energijo, na katerih jim vedno znova uspe spraviti občinstvo na rob ekstaze. Letos jeseni so izdali tudi dolgo pričakovani samonaslovljeni debitantski album, ki ga boste na koncertu v Kranju lahko slišali v celoti.

https://www.facebook.com/contraverserock
http://www.youtube.com/ContraVerseRock


Lepo vabljeni!