Koncert Raggalution (predstavitev novega albuma) + Freedom Fighters Sound

14. december, 2013

Začetek: 21:00
Prispevek: 3 €
CD: 5 €

Skupina Raggalution je rezultat sodelovanja sedmih prijateljev, ki jih je združila ena sama ideja; igranje reggae glasbe. Ekipa se je začela sestavljati leta 2011, že od samega začetka pa so začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Maja 2012 je sledil premierni koncert na Večeru neuveljavljenih skupin Tedna mladih v Kranju, na katerem je band pridobil simpatije občinstva.

Pozitiven odziv publike jim je dal dodaten zagon in motiv za nadaljnje delo. Tako imajo fantje do sedaj za sabo že kar lepo število koncertov, oder pa so si delili z nekaterimi uveljavljenimi imeni slovenske in regionalne glasbene scene.

Sedaj se Raggalution že tretjič vrača na oder domačega Trainstation Squata, tokrat s posebnim namenom, saj bo javnosti prvič predstavljen njihov premierni album desetih avtorskih pesmi, ki so ga posneli v Studiu Subart s producentom Darčijem Kruševac.

Člani:
Mak Sever - Bass
Luka Bedene - Vocal
Nejc Košnik - Drums
Žiga Fazarinc - Guitar
Jure Grahek - Keyboards
Leon Slabe - Trumpet
Jernej Jenko - Percussions

Da pa bo decembrski dogodek čim bolj poletno obarvan, pa bo za support in dodatne pozitivne vibracije poskrbel Freedom Fighters Sound iz Kopra, uveljavljeno ime na slovenski, hrvaški in italijanski soundsystem sceni, ki ga sestavljata Ras Marino in Selecta U-RE. Koprčana kombinirata roots reggae, new roots, dancehall, ragga jungle in še marsikaj.

Gre za dogodek, ki ga ljubitelji alternative in dobre glasbe ne smete zamuditi!
»Jah shine upon U, One LovE!«

Support your local club and band!!!