Alter rock koncert: OBDUCTION, RELEASE THE ECTOPLASM

15. februar, 2014Začetek. 21:00
Konec: 03:00
Vstop prost!

Na alter rock koncertu, ki bo 15. februarja v Trainstation Squatu, bodo nastopili kranjski veterani OBDUCTION, ki jih ni potrebno pretirano predstavljati, ter obetavni novinci RELEASE THE ECTOPLASM.


OBDUCTION je alternativna zasedba iz Kranja, ki je žanrsko razpeta med rockom in metalom, vendar kot pravijo sami, njihov glasbeni izraz ni striktno začrtan. V več kot 15 letih obstoja so doživeli že mnoge kadrovske in z njimi tudi stilske preobrate. Po demo CD-ju »Peephole Into Emotions« leta 2007 in zmagi na festivalu Newcomer08 so leta 2009 pri CPZ Records izdali studijski prvenec z naslovom »Fingerprint«, ki je naletel na presenetljive odzive poslušalcev. Na albumu se kot glasbeni gostje pojavijo tudi Robert Šercer-Shero (ex-Dead Dildo Drome, ex-Leaf-Fat), Tim Kostrevc (Srečna Mladina), Peter Dekleva (Srečna Mladina) in Anže Vidic (ex-Escape).

Skupina se bo tokrat predstavila v nekoliko okrnjeni oz. inštrumentalni izvedbi, saj ponovno išče vokalista/vokalistko za resno delo in nastope v živo. Vsi zainteresirani kandidati se lahko javijo telefonsko številko 040 607 073 ali elektronski naslov goran.obduction@gmail.com.

https://www.facebook.com/pages/Obduction/47702734822
http://www.reverbnation.com/obduction/

RELEASE THE ECTOPLASM!! je novonastala progresivna glasbena skupina iz Ljubljane, ki združuje elemente stonerja in sludge metala.


Vabljeni!