Metal koncert: Paranoid Indoor Fest 3: PANIKK, SPACE UNICORN ON FIRE, HELLCRAWLER

22. februar, 2014
Začetek: 21:00
Konec: 03:00
Prispevek: 5 €

V okviru dogodka z imenom Paranoid Indoor Fest 3 bodo v Trainstation Squatu 22. februarja nastopile skupine PANIKK, SPACE UNICORN ON FIRE in HELLCRAWLER. Gre za tretjega iz serije prihajajočih dogodkov po različnih koncih Slovenije, ki naj bi letos zaznamovali 15. obletnico delovanja vodilnega metalskega spletnega portala pri nas - www.Paranoid-Zine.com.
PANIKK iz Ljubljane so se od 2008 do danes razvili v pravo glasbeno bombo. Igrajo hiter in energičen old school Bay Area thrash metal v stilu Vio-lence in Forbidden. Za seboj imajo posnet demo iz leta 2009 in lepo število koncertov. V začetku leta 2013 so pri založbi Metal Tank Records izdali težko pričakovani debitantski album z naslovom »Unbearable Conditions«, ki je takoj požel kopico pohval in pozitivnih kritik.

https://www.facebook.com/panikkofficial
http://panikk.bandcamp.com/

SPACE UNICORN ON FIRE je dream team zasedba sinov mater od Sežane do Trbovelj. Njihova igriva zmes old school heavy metala in geekovske progresive poslušalcu kakor šibica zraven soda kerozina nariše nasmeh do zvezd. Medtem ko drugi pojejo o Satanu, pijači in ženskah, vesoljski samorogi pojejo o ženskah, vesolju in surfanju na morskih psih. Na svojem prvem koncertu so razprodali ljubljanski Orto Bar, s svojim drugim nastopom pa navdušili publiko na festivalu MetalDays 2013.

https://sl-si.facebook.com/spaceunicornonfire
http://spaceunicornonfire.bandcamp.com/

HELLCRAWLER je kopica zdolgočasenih cinikov, katerih uteha je simbioza punk nasilja, stoner atmosfere in deathmetal rifaže, navdahnjena z gnilobno estetiko post-apokaliptične in spaghetti western kinematografije. Goriški preganjalci zombijev so leta 2011 pri Hollow Earth Records izdali studijski prvenec »Wastelands«, konec 2013 pa mu je sledil še split EP z avstralsko blackened crust zasedbo Wölfe, ki nosi naslov »The End Of Humanity«.

http://www.hellcrawler.com/
http://hellcrawler.bandcamp.com/

Vabljeni!