Pustovanje s pirati s hribov

1. marec, 2014


Začetek: 21:00
Konec: 03:00
Vstop prost!

Arrrrg!!!

Pirati s hribov so drvevši po reki Savi doživeli škandalozen žledolom. Jambor se je pod težo ledu šibil, vrvi so ječaje in kljubovale neusmiljenim silam narave, elektrike je že zdavnaj zmanjkalo. Počekirc Legat je bil presrečen ker ni bilo šuma luči!

Pri Globkem grlu, pri bes'nških čereh, je Stekli močerad zamenjal sirene na delovnem mestu (bila je prva sobota v mesecu) zato se je tulil :» PAZI SNEH, bejžte preč

Pirati teh opozoril niso razločili zaradi penastih izbljuvkov Steklega močerada, zato so nadaljevali kaotično krmiljenje jambornice, nekateri so držali vrvi, drugi so gledali v zrak iskajoč belega goloba s palco v klunu, spet tretji pa so si mrmrali v brk : »jambor pokonc, pa baba u leže, to zdrži«, baje pomaga!

Narava pa je bila neusmiljena, veter je neusmiljeno bičal in pod Kalvarijo pa presenetizem, baba j rekla: »n' morem več!« in jambor je padel preč.
Po pogledih sodeč, zaprepaden ni bil nihče preveč, ker je jambor padel na tire, pred njim pa je poslušno čakala dizeleca iz Salzburga in naj me koklja brcne, če to niso bili polni vagoni piva, ki jih je prevažala.
Ker pa so imeli Pirati s hribov v bližini kmetijsko živilski kobinat, so ga dobrohotno odstopili za skladiščenje te žlahtne hmeljevine.

Zato vse rdeče kapice, škrate, semaforje, medicinske sestre ali karkoli si ga že bodi, vabijo na tekmovanje za žlahtne nagrade!


Z glasbo nas bosta zabavala hribovca dj Leu in Hellfucker (rock'n'roll, reggae, hard rock, disco, alternative, punk rock, ska, metal, jugo rock, psychobilly, funk, indie, gothic, industrial).

Maškare vabljene!