Lose Control represent: 15ka w// FLOATER and friends

4. april, 2014


Začetek: 22:00
Konec: 06:00
Prispevek: 5 €


Mnogo let je minilo od takrat, ko ga je puberteta prvič dobro pobožala po prsih, ščemenje med nogami pa mu ni dalo miru. Zakrivajoč svojo čvrsto zadrego, čakajoč prijatelja, se je prestopal iz leve na desno, obenem pa si popravljal (takrat še) svojo besno frizuro.
Bil je pripravljen za 'Titovo čajanko'. Kljub vsemu pa se takrat še ni zavedal, da mu bo 'skodelica Titovega čaja' spremenila življenje za vedno.Leta so minevala, On pa je gojil novo strast, zaljubljen do ušes. Poti so ga peljale od ljubljanske Palme, do največjih festivalov pri nas in v širši regiji.
Prekaljeni maček klubskih plesišč se ni ustavil. Pilotiral je dalje kot 'one-half' dvojca Wavepilots. Skupaj s studijskim partnerjem Andrejem, sta nemalokrat kovala mastne kicke in snare-e pozno v noč. Trud je bil kmalu poplačan, projekti pa so ugledali luč sveta na poznanih založbah širom sveta (Pure Substance, Behold rec, Visa Versa, Existance, Tested rec,…).

Po 15-ih letih, strast in neomajna ljubezen do glasbe, ne popušča. Še vedno rad pilotira, še vedno ga pelje…čeprav mu veter v laseh ne pride več do živega:) Še vedno mu sproščenost ob gramofonih, dobri glasbi ter nasmeh na obrazu njegovih prijateljev največ pomeni.

Tokrat ga/nas bo peljalo v kranjskem TrainStation Squat-u, kjer bo Floater, skupaj z ekipo svojih kompanjonov, obeležil kar dve obletnici. Hop on and enjoy the ride!

Vabljeni!