Ujma Tour: DEAD DILDO DROME, MIT, HERETIC

5. april, 2014


Začetek: 21:00
Konec: 03:00
Prispevek: 5 €

V klubski sezoni 2013/2014 je Slovenijo prizadela ujma. Trije slovenski metal/rock bandi: DEAD DILDO DROME, MIT in HERETIC so se odločili za skupno koncertiranje po slovenskih klubih. Vsem privržencem moderne riffovske glasbe bodo tako popestrili večer, saj skupaj ponujajo vse od hard rocka, new age, thrash, groove, core in death metala. Poplava zvrsti in lomljenje ritmov z vseh vetrov, kar so fantje kreativno zapakirali pod kleno slovensko ime "Ujma Tour." Brez skrbi, strahu pred katastrofo ni, saj noben izmed bandov svoje publike v preteklosti še ni pustil ravnodušne.DEAD DILDO DROME
Zasedba je nastala iz nekaterih že uveljavljenih domačih zasedb (Leaf-fat, God Scard, Language Of Thought Hypotesis). Veljajo za hitro prodirajoč sodobni metal bend, ki si je odre po Sloveniji in drugod po Evropi delil že s svetovno znanimi imeni: Soulfly, Parkway Drive, Cataract, Vulture Industries, Superbutt... Člani benda žanrsko prihajajo iz precej različnih bandov, združila pa jih je ljubezen do ekstremnih struj metal glasbe. Doprinos vsakega posameznika je jasen in izrazit na studijskem prvencu zasedbe "Cowboys From Kredar'tza". Koncertna izkušnja Dead Dildo Drome definitivno navdušuje in žanje uspeh za uspehom, prav nič drugače ne bo na prihajajoči Ujmi!

Andraž Perko - kitara
Damir Juretić - kitara
Žiga Jerič - bas
Enej Kuplenik - bobni

https://www.facebook.com/deaddildodrome
http://www.youtube.com/watch?v=T19pgISndDI

MIT
Zgodba o nenavadnih rečeh, mogočnih junakih in zmage dobrega nad zlim. Pet članov, med seboj tako različnih, ne le karakterno, ampak tudi glasbeno slogovno. Bržkone bi se lahko vprašali o možnosti obstoja, ampak kakor smiselno je preživetje, tako lepša je harmonija in polnost... Njihov skupni imenovalec je MIT! Moderna rockovska zasedba, ki se lahko v petih letih delovanja pohvali že s tremi studijskimi albumi, šestimi videospoti in več kot stotimi koncerti po Sloveniji in drugod. Med trojico na turneji žanrsko predstavlja najbolj komercialni del tretjine, a zato nič manj energičen in neusmiljen!

Uroš Petrovski - vokal 
Miha Oman - kitara
Jure Korošec - kitara
Matej Žibert - bas
Miha Plesničar - bobni

https://www.facebook.com/bandmit
http://www.youtube.com/watch?v=Jp6dxeIJ0Qg

HERETIC
Heretic so mlada petčlanska metal skupina iz Slovenskih Konjic. Igrajo mešanico thrasha, metalcora in groove metala, kar so skupaj poimenovali kar "ThrashCore". Zgledujejo se po velikih glasbenih imenih kot so Lamb Of God, Pantera, Killswitch Engage, Parkway Drive, vendar kljub temu skušajo in se trudijo ustvarjati drugačen in predvsem svoj stil igranja ter glasbe. Njihov repertoar zavzemajo izključno avtorski komadi, ki jih ponosno predstavljajo tudi na svojem debitantskem albumu "New Era", posnetem s producentom Lorenzom Antonuccijem v RockHard Studiu v Salzburgu. Po številnih uspehih na glasbenih natečajih, odmevnih festivalskih nastopih po Sloveniji in tujini, zavidljivi vztrajnosti ter pridnem delu, so Heretic odločilni člen na omenjeni klubski turneji!

Sebastijan Založnik - vokal 
Marko Hlastec - kitara
Rok Satler - kitara
Klemen Ribič - bas
Tilen Marzidošek - bobni

https://www.facebook.com/hereticslo
http://www.youtube.com/watch?v=VlAsRBL5WWI

Vabljeni!