Koncert Zabranjeno Pušenje

26. april, 2014


Začetek: 21:00
Konec: 03:00
Vstopnice: Vstopnice kot vedno lahko rezerviraš na trainsquat@gmail.com, cena:
-z rezervacijo 12 €
-na dan koncerta 15 €
Če si na omenjeni mail karto rezerviraš DO 11. aprila, jo dobiš za 10 €!!!

Bend, ki je leta 1980 nastal iz skupine mladih, ki so skupaj delili gimnazijske klopi, ulico in igrali v garaži, ima za sabo dolgo in bogato kariero. Devet studijskih albumov, tri kompilacije in dva live albuma potrjujejo, da gre za eno največjih glasbenih imen v tem delu Evrope. In ni dvoma, da bo trenutna zasedba v sestavi Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) in Klo (Dejan Orešković), tudi tokrat svojim oboževalcem pripravila nepozaben koncert.

Skupina bo letos 30 let od objave prvega albuma Das ist Walter proslavljala na številnih koncertih po Sloveniji, Hrvaški in BiH. 26. aprila se ustavijo pri nas!Radovi na cesti je njihov 10 studijski album, nastal pa je 'on the road', saj je bila skupina izredno aktivna v zadnjem obdobju, zato tudi tako ime, ker najbolj opisuje vzdušje v katerem so nastale pesmi na albumu.

Brezplačen download albuma Radovi na cesti je možen na naslednjih portalih:
Bosna in Hercegovina - Klix.ba, Hrvaška - Net.hr, Srbija - Telegraf.rs, Slovenija - Siol.net, Črna Gora - Cdm.me, Makedonija - Idividi.com.mk, vse to pa so omogočili partnerji tega projekta - Sarajevsko pivo, Choco Lips in AriZona. 

Sejo Sexon, frontman benda je izjavil:
«Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim, da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine».

Mi ne dvomimo o tem, itak!

Vabljeni!