3. Obletnica Trainstation Squata

20. in 21. junij, 2014


Začetek: 20.6. ob 21.00
Konec: 22.6. on 03.00
Vstop prost/prostovoljni prispevki!

Letos mineva že tretje leto, odkar smo urbani mladinski alternativni kulturi v Kranju odprli nova vrata. 18. junija 2011 se je pisalo, ko smo vstopili in se naselili v zapuščene in nikogaršnje prostore na Kolodvorski 8 v Kranju. Vse do danes nam je z reciklažo uspelo iz razpadajoče barake narediti objekt, v katerem deluje:
- prireditveni prostor za koncerte, delavnice, video-projekcije, predavanja, druženje,
- prostor za vaje glasbenih skupin, ki ga trenutno koristi 5 bendov, 
-audio studio, v katerem je v enem letu nastalo preko 30 posnetkov, 
-atelje Chopich, ki še ni dokončan, vendar se v njem že tiskajo majice in izdelujejo značke, 
-skejt poligon, 
-spalnica, 
-pisarna, v izgradnji 
Sledi še ureditev info točke, hanging placa- kavarnica, kopalnice, sanitarije, terase, zgornji štuk ateljeja in okolice.

Trainstation Squat je samoniklo neformalno mladinsko prizorišče, ki je plod neštetih ur požrtvovalnega prostovoljnega mladinskega dela 20-glavega kolektiva, je alternativni center, katerega v Kranju obljubljajo že dobrih 15 let, a na koncu smo si ga spet zgradili sami!
Prižgali smo svečo Izbruhovemu Kulturnemu Bazenu in klubu SubArt, ter si postavili novega, tokrat za vedno! To nam je/bo uspelo z našo zagnanostjo in vašo podporo!

Zahvaljujemo se vsem, ki nas podpirate in obiskujete dogodke, zato vas vabimo na dvodnevno druženje in praznovanje rojstnega dne.

20. junij ob 21.00: Trainstation party (reggae, drum'n'bass, trance)
21. junij ob 21.00: Koncert Dirtswitch in Ransom Cal

Vabljeni!