Rock'n'roll koncert: Crazed Farmers, oOo Freeo, Retro Kult

7. junij, 2014


Začetek: 21.00
Konec: 03.00
Vstop prost!

V znamenju rock'n'rolla na našem odru Crazed Farmers, ki se lahko pohvalijo že s štirimi precej utrganimi kmečko-garažnimi ploščami, oOo Freeo so vizualno improvizacijski rock'n'roll trojec in Retro Kult, ki je petčlanski rock'n'roll stroj z mladimi a izkušenimi člani.Crazed Farmers: so nastali na pogorišču zasedbe Rhythm Thieves in kmalu prodrli v ušesa pravih ljubiteljev garažnega rokenrola. Fantje se lahko pohvalijo že s štirimi precej utrganimi, nespoliranimi kmečko-garažnimi ploščami. Trenutno postavo krasi malce nenaveden arzenal inštrumentov, saj poleg klasične rokerske sestave zasedba v svoje aranžmaje dodaja zvoke dud, klarineta in mnogih, za garažni rokenrol, neobičajnih inštrumentov, vpetih v navdahnjeno, samosvojo in duhovito mešanico originalnosti in pristnosti.
Člani:
Mihael Kunšič - kitara
Borut Švegelj - kitara
Bostjan Benčič - bas
Mirko Nezmah - bobni
Dario Cortese - vokal, trobila, pihala ,...
Simon Vene - vokal, trobila

https://www.youtube.com/watch?v=8RHIrH5uynw
https://www.facebook.com/pages/Crazed-farmers/125755114221863

oOo Freeo: so vizualno improvizacijski rock’n'roll trojec, ki se sicer poti tudi po drugih zasedbah. Kitarist in tenor saksofonist Mihael Kunšič drgne kitaro pri Crazed Farmers, Tina Jenko ropota po bobnih v Nesebat in Kombo B Zlatka Kaučiča, vokalist in kitarist Žiga Jenko pa je bil nekoč prvo grlo že omenjenih Crazed Farmerjev. Vsi trije so konec devetdesetih skupaj muzicirali že v garažnem rock’n'roll bendu Rhythm Thieves.
oOo glasba so improvizacije brez žanrskih okvirjev, z navdihom glasbe, ki jim je všeč. Gre za zabavno, energično muziko prežeto z veliko mero lastne ekspresije, raziskovanja in popotovanja.

https://www.youtube.com/watch?v=oXnT_-GZBcY
https://www.facebook.com/oOofreeo

Retro Kult: je petčlanski rock'n'roll stroj iz Slovenije, z mladimi, a izkušenimi člani. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorske glasbe, kot tudi iz predelav znanih pesmi skupin Lynyrd Skynyrd, Guns n' Roses, Led Zeppelin, itd. Fantje ponujajo obilico energije, zapakirane v rock zgodnjih sedemdesetih let, ko so rifi in ritem doživljali največji razcvet.

https://www.youtube.com/watch?v=vU9Uh2GjZrU
https://www.facebook.com/RetroKult?fref=ts

Vabljeni!