Metal koncert: KELLER, BAD BLOOD, GMB

25. oktober, 2014


Začetek: 21:00
Konec: 03:00
Prispevek: 5 €

Pa smo dočakali!
Za ekskluzivni koncert v Trainstation Squatu, ki se bo zgodil 25.10.2014, se je ponovno združila vseslovenska thrash metal zasedba KELLER. Družbo na odru jim bodo ob tej posebni priložnosti delali še veterani hrvaške metal in hardcore scene, BAD BLOOD, ter domači death/thrash metal rušilci GMB.
Thrash metal zasedba KELLER je nastala v začetku leta 2008 v Novi Gorici pod vplivi evropske thrash metal scene stare šole, kjer zagotovo ne moremo mimo Kreator, Destruction, Sodom, Coroner in številnih drugih. V času svojega aktivnega delovanja je skupina med letoma 2008 in 2012 odigrala enormno število koncertov po Sloveniji in tudi tujini, navdušila z odličnimi demo posnetki z naslovom "Awake The Forgotten", pri kanadski založbi NHR Records pa je potem leta 2010 izšel tudi njihov težko pričakovani studijski prvenec "Spreading Evil".

http://www.keller-metal.com/
https://www.facebook.com/pages/KELLER-Thrash-metalSloveniaEU/105304312851129
http://nhrrecords.bandcamp.com/album/spreading-evil

BAD BLOOD so veterani hrvaške metal in hardcore scene, saj so z delovanjem pričeli že daljnega leta 1998. S svojimi atraktivnimi in divjimi nastopi so si doma kmalu ustvarili sloves odlične koncertne skupine, kar so večkrat dokazali tudi z gostovanji po Sloveniji in na Madžarskem. Lani so mnogo prahu dvignili s tretjim studijskim albumom "Silence = Death", na katerem gostuje Gary Meskil iz legendarne NYHC zasedbe Pro-Pain, ki se je pojavil tudi v videospotu za skladbo Freedumb State Of Mind. Fantje vmes seveda niso počivali in so konec aprila letos izdali udarni EP z naslovom "Counterstrike", ki so ga v živo predstavili tudi na Live After Death Festivalu v Komnu.

https://www.facebook.com/badbloodcro
http://www.badbloodcro.bandcamp.com/

GMB je nova kranjska death/thrash metal zasedba, ki sta jo leta 2011 ustanovila kitarist Klemen Govekar (Armaroth) in bobnar Anže Podobnik, kmalu pa sta se jima pridružila še Nika Krmelj na basu in David Orehar na vokalu. Kvartet je jeseni 2013 izdal svoj prvi demo zapis "Gore Obsessed Violent Exhibition", ki neusmiljeno strelja strupene rife v najboljši tradiciji svetovnih imen, kot so Sepultura, Slayer in Obituary. Trenutno že pripravljajo novi material, saj naj bi v kratkem pričeli s snemanjem debitantskega albuma.

https://www.facebook.com/gmbkranj
http://goremolestedbabies.bandcamp.com/

Keller - Sentenced To Death:
http://youtu.be/CFRp_zanV44

Bad Blood - Freedumb State Of Mind (feat. Gary Meskil / Pro Pain):
http://youtu.be/bkHbu4TrkQs

Bad Blood - Invictus:
http://youtu.be/HUX8JZPKTu4

Vabljeni!