10. obletnica skupine Drek U Pest

8. november, 2014


Začetek: 21.00
Konec: 03.00
Prostovoljni prispevki!

Na tokratni pankčini bomo praznovali 10. obletnico skupine Drek u pest! Na odru tudi Paraziti p.13 in novonastali bend Sereš.Drek u pest
Nastanejo novembra 2004, ko se Tkalc in Jaka ob druženju z drugimi pankerji iz dolgočasja dogovorita, da bosta ustanovila nov bend, ki bo zajemal staro šolski pank. Še isti večer v svoje vrste zvabita Roka, ki naj bi zavzemal ritem sekcijo na tolkalih. Po nekaj vajah in nastalih novih pesmih ugotovijo, da potrebujejo dober vokal. To vlogo prevzame Katja in v tej zasedbi Drek u pest že 10 let ropotari in dela galamo. V tem obdobju izdajo 3 cd-je, okrašene z lastno avtorsko glasbo. Za seboj imajo že prek 100 koncertov, tako na domači kot tudi tuji sceni.

https://www.facebook.com/pages/Drek-u-pest/287996846978
https://www.facebook.com/pages/Srou-pa-letu/127293014013229

Paraziti p.13
So gorenjska tričlanska punk rock zasedba, ki je začela razgrajati že leta 2003. Njihova besedila so polna raznih življenjskih situacij, tako resnih kot smešnih, najraje pa imajo seveda tista druga. Za sabo imajo že lepo število koncertov in tudi dva posneta albuma.

https://www.facebook.com/paraziti
http://www.reverbnation.com/parazitip13

Sereš
Bend je nastal na pogorišču legendarne orto punk skupine Srou pa letu. Po tem, ko je skupino žal zapustil legendarni frontmen Šulc, je med fanti zavladalo dolgočasje, zato so se Vojc, Zdene in Tkalc junija letos, ko niso več videli izhoda iz nastale krize glede glasbene ustvarjalnosti odločili, da nadaljujejo v istem ritmu, a z drugim pevcem. Pridruži se jim 'šlager pjevač' Miha Grčar, ki baje nič ne zaostaja s početjem všečnih vragolij na odru. Trenutno so v fazi ustvarjanja, a kljub temu pripravljeni na nove podvige na zloglasni glasbeni sceni drugo ligaških bendov. Svojo glasbo bodo najprej predstavili domači, kransterdamski publiki.

After: dj ScullyVabljeni!