Reggae Dub klub: The Natural Dub Cluster (Ita), Warrior Charge Soundsystem (Ita)

14. november, 2014

Začetek: 21.00
Konec:03.00
Prispevek: 4 €

Po dolgem času spet odpiramo Reggae Dub klub. Predstavljamo vam enega izmed vodilnih italijanskih dub/reggae bendov The Natural Dub Cluster, ter odličen, že večkrat preverjen soudnsystem Warrior Charge.The Natural Dub Cluster:
v januarju 2009, po dolgem času raziskovanja zvokov, so z namenom ustvarjanja novih elektronskih poti dub glasbe bratje Moscoloni ustvarili The Natural Dub Cluster. Njihov »live set« - nastop je, zahvaljujoč sodelovanju z Ike »the Catalyst«, prepoznaven po sinergiji z njihovimi avtorskimi vizualnimi učinki.

Aprila 2010 so izdali album »Neg-entropy«, prvenec, ki je izšel pri Alambic Conspiracy. Zadnje tri leta so album intenzivno predstavljali na več kot 100 koncertih po Italiji ter na turah po Franciji in Švici, kar jim je prineslo pozitiven odziv publike, intervjuje in predvajanje po radiu v Italiji, ZDA, Franciji in Nemčiji. Objavili so tudi nekatere novejše skladbe, in sicer na kompilacijah »Italian Dub Community« iz let 2010, 2011 in 2012 ter »The Missing Dub Version« (ODG records).
Oder so si do sedaj delili z Kaly Live Dub, the Blackstarliners, Dennis Bovell, LN Ripley, Africa Unite, igrali pa so tudi na večjih italijanskih festivalih Balla coi Cinghiali, Maremoto, Bababoom e Aqusmatic (slednji je znan tudi po velikih imenih, kot so John Foxx, Biosphere, Howie-B, Fennesz).

Leta 2012 je skupina začela nadgrajevati svoje live nastope s posebnimi show-i na podlagi ogromnih DIY zvočnih sistemih (Bass Unity, Kunta Kinte, Warrior Charge).

Leta 2013 pa so začeli delati na svojem drugem albumu z naslovom »In Deep«, ki naj bi predvidoma izšel novembra 2014.

http://www.thenaturaldubcluster.com/
https://www.facebook.com/pages/The-Natural-Dub-Cluster/113598198660984
https://www.youtube.com/watch?v=i49AGiEWFKM

Warrior Charge Soundsystem:
ekipo sestavljajo člani, ki živijo po punk načelih in so zvesti do it yourself gibanju. Na prvem mestu so jim predvsem pozitivne vibracije reggae/dub glasbe, srečali pa jih boste po raznih anarhistično političnih dogodkih v Italiji in skvotih po Evropi.

http://warriorcharge.noblogs.org/

Vabljeni!