10. obletnica skupine Sirotinje

26. december, 2014


Začetek: 21.00
Konec: 03.00
Prostovoljni prispevki.

Kranjski bend Sirotinje vabi na 10. obletnico, ki jo bo praznoval skupaj s Sereš, 3 = Pjančki in Fastidia.

Sirotinje so kranjska polnokrvna punk/rock zasedba, ki se glasbeno naslanja na UFO, TNT, KGB, Srou pa letu...
Več na: https://www.facebook.com/pages/SiRoTiNjE/168247616526465

Sereš so nastali na pogorišču legendarne orto punk skupine Srou pa letu. Po tem, ko je skupino žal zapustil legendarni frontmen Šulc, je med fanti zavladalo dolgočasje, zato so se Vojc, Zdene in Tkalc junija letos, ko niso več videli izhoda iz nastale krize glede glasbene ustvarjalnosti odločili, da nadaljujejo v istem ritmu, a z drugim pevcem. Pridruži se jim 'šlager pjevač' Miha Grčar, ki baje nič ne zaostaja s početjem všečnih vragolij na odru. Trenutno so v fazi ustvarjanja, a kljub temu pripravljeni na nove podvige na zloglasni glasbeni sceni drugo ligaških bendov.

3=Pjančkiz Železnikov so od leta 1996 dalje: Anton Globočnik, Uroš Koblar in Vili Šmid. Izvajajo avtorsko glasbo, ki je že obelodanjena na 3 albumih: 2002 - Kakšen cirkus za prazen nič in 2005 - Troedinost. Pravkar pa smo končali 3. album z naslovom "Prihaja trojka", ki je izšel 1. maja 2014 v samozaložbi! Ena od njihovih posebnosti je ta, da - od pobrenkov na kitarah, zbijanja po opnah, dretja, lovljenja zvoka v 0 in 1, izdelave CD-jev in nenazadnje tlačenja denarja v žepe - naredijo prav vse sami. Na njihovi spletni strani so na voljo tudi ostale informacije: fotografije, mp3, videospoti, koncertni napovednik...
www.trijepjancki.si

Fastidia
je obalni bend, ki je nastal na pogorišču Fregature (kjer je Teodora bobnala). V bendu so glasbeniki iz bendov Fregatura in Bloodsuckers, njihova glasba pa je dobila moderen metalski pridih. Stari mački v novi preobleki.
https://www.facebook.com/Fastidia.si

Vabljeni!