Metal koncert: ERA OF HATE + IN THE CROSSFIRE + SOBER ASSAULT

17. januar, 2015


Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Support: 6 eur

Novo sezono metalskih koncertov v Trainstation Squatu bodo pričeli ERA OF HATE, ki bodo predstavljali svoj aktualni debitantski album, zraven pa bodo kot gostje nastopili še hardcore/metal veterani IN THE CROSSFIRE ter mladi upi SOBER ASSAULT.ERA OF HATE je melodična death metal zasedba, ki je nastala leta 2009 iz pepela razpadlih Atrum Inferum. Skupina je tekom svojega nekajletnega obstoja poleg demo posnetkov objavila že dva EP-ja, letos jeseni pa so v samozaložbi izdali tudi težko pričakovani studijski prvenec z naslovom »Fragments Of Reality«.

https://www.facebook.com/eraofhate
http://era-of-hate.bandcamp.com/

IN THE CROSSFIRE je petčlanska hardcore/metalcore zasedba iz Laškega, ki je predlani praznovala svojo 10. obletnico delovanja. S stalnim nadgrajevanjem in izpopoljnevanjem se je njihov stil glasbe z leti spreminjal. Zmeraj bolj zagrenjena, jezna in metalizirana glasba se je s svojo brutalnostjo v breakdownih in downtempo delih dosti odmaknila od svojih old school začetkov. S tem pa se bend po žanru nikakor ni pridružil poplavi trendovskih metalcore zasedb, temveč stilsko ostaja zvest svojim vzornikom iz 90-ih let.

https://www.facebook.com/inthecrossfireITC
http://inthecrossfire.stereokiller.com/

Kot pove že ime samo, gre pri SOBER ASSAULT za neustavljiv glasbeni napad na publiko. Napadalna mešanica thrash in melodic death metala se lahko približno opiše kot kombinacija hitrih ter agresivnih kitarskih riffov, surovih vokalov, grmečih bas linij, hitrih in nasilnih bobnov ter nepričakovanih harmoničnih melodij dveh kitar.

https://www.facebook.com/Sober.Assault

Facebook dogodek:
https://www.facebook.com/events/381394802033702/

Vabljeni!