Rock koncert: Chatte Noire, BunKR Band

28. februar, 2015
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prostovoljni prispevki!

Chatte Noire (alter rock, Škofja Loka)
Rock skupina Chatte Noire se je v sedanji postavi prvikrat znašla v prostoru za vaje pred približno štirimi leti. Pevka Tina Veselinovič, kitarist Gregor Prosen, bobnar Andi Smole in bas kitarist Davor Tavčar so se že takrat posvetili predvsem ustvarjanju avtorske glasbe. Vplivi štirih razgibanih glasbenih okusov so se srečali v sodobnem erotičnem rocku, ki je mešanica neumornih idej Gregorja kot avtorja glasbe in ljubezenske lirike pevke Tine. Noč, ljubezen, mistika, erotika, ogenj, strast, prešuštvo, rože, greh, mesec... Vse to so teme in motivi, ki zaživijo v zvokih, poženejo po žilah kri, ki enkrat zavre in drugič spet zaledeni. Letošnje leto je za skupino prelomno, saj je v samozaložbi izšla njihova debitantska plošča z naslovom »Spet sva naga«. Začela se je malo drugačna pot, na kateri si skupina želi čim več koncertov, energije in priložnosti, da ne ubere poti insekta s prekratko življenjsko dobo.

http://www.chattenoire.si/
http://chattenoire1.bandcamp.com/

BunKR Band (rock'n'roll/blues/funk, Kranj)
BunKR Band je novo ime na kranjski glasbeni sceni, ki ima za sabo šele nekaj nastopov. Poleg preigravanja svetovnih rock in blues klasikov, kot so Hendrix, Santana, Ten Years After..., so sedaj začeli tudi z ustvarjanjem avtorskega materiala. Skupino sestavljajo Jurij Ankerst (bobni), Peter Regouc (bas), Jure Bežan (orgle) in Jan Regouc (kitara, vokal).

http://youtu.be/W-D-CUALPNM

Po koncertu bo za glasbeni izbor zadolžen DJ HellFucker, ki nas bo spomnil na nepozabne alter rock uspešnice iz 90-ih, kjer zagotovo ne bo šlo brez skupin, kot so Red Hot Chili Peppers, Faith No More, Jane's Addiction, The Smashing Pumpkins, Nirvana, Alice In Chains, Green Day, Pearl Jam, Rage Against The Machine in številne druge.

Facebook: https://www.facebook.com/events/641384709323492/

Vabljeni!