1. SubArt Sejem

23.-27. marec, 2015
Začetek: 23.3. ob 14.00
Konec: 27.3. ob 20.00

Sejem bo potekal v prostorih Trainstation Squata, vsak dan od ponedeljka 23.3. do petka 27.3. med 14. in 20. uro.

Na SubArt sejmu se bo razstavljalo unikatne ročne izdelke, prodajalo in podarjalo rabljena oblačila ter stare, a uporabne stvari, k sodelovanju še posebej vabimo glasbene skupine, da predstavijo svoj 'mrč'. Mladi umetniki in obrtniki bodo svoja dela razstavili v naših prostorih in jih predstavili obiskovalcem sejma in z njimi (in med seboj) delili svoje izkušnje in znanje. Obiskovalci bodo lahko kupili izdelke, ki jih v veleblagovnicah težko zasledimo. Za veselo ozračje bo poskrbljeno z glasbo.

Vse zainteresirane prodajalce vabimo, da nam do petka, 20.3. pošljete prijave za rezervacijo prostora na naslov subart.kud@gmail.com. Prijava mora vsebovati sledeče podatke:

· Osnovne podatke o ponudniku (naziv, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov)

· Opis izdelkov, ki jih ponujate

· Fotografije (max. 3) izdelkov

V primeru večjega števila prijav bomo sprejeli tiste ponudnike, za katere bomo ocenili, da so najbolj zanimivi za obiskovalce Trainstation Squata.

V kolikor želite prodajati rabljena oblačila, obutev in druge predmete v večjih količinah nam to sporočite na elektronski naslov (subart.kud@gmail.com), tako kot to velja za prodajalce unikatnih izdelkov, sicer pa lahko stvari prinesete direktno na sejem. Če bomo ocenili, da izdelki niso primerni za prodajo oz. podarjanje, jih ne bomo sprejeli.

Vabljeni!