Metal koncert: METALSTEEL, GOD SCARD, RISE

14. marec, 2015
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 6 eur

Marca bosta v Trainstation Squatu razgrajali skupini METALSTEEL (Heavy Metal, Medvode) in GOD SCARD (Hybrid Metal, Kranj), ki na domači metal sceni že dolgo nista več neznanka, kot predskupina pa bo nastopila mlada zasedba RISE (Groove Metal, Tržič).METALSTEEL so se v zgodovino zapisali kot najmlajši slovenski metal band, saj so svoj prvi album izdali, ko so še gulili osnovnošolske klopi. Od tedaj je minilo že dobro desetletje in pod pasom imajo že štiri studijske plošče, album v živo, nešteto koncertov širom Evrope, med drugim tudi kot spremljevalni band Jamesa Rivere (Helstar, Distant Thunder, Malice), ter se upravičeno uvrščajo v vrh slovenske metal scene. Marca lani so izdali svoj peti studijski album z naslovom »This Is Your Revelation«, ki je že dobil tudi odlične mednarodne odzive.

http://www.metalsteel.net/
https://www.facebook.com/metalsteel

Kranjski hibridni metalci GOD SCARD se po številnih menjavah v zasedbi in drugih preprekah vračajo prenovljeni in v odlični formi. Skupina se s svežim zanosom in nuklearnim nabojem energije vrača na slovenske odre, kjer nam bodo poleg priljubljenih starejših uspešnic tokrat predstavili tudi nekaj povsem novega materiala.

https://www.facebook.com/GodScard
http://www.reverbnation.com/godscard

RISE je štiričlanska zasedba iz okolice Tržiča, ki v svoji glasbi združuje ter meša prvine svojih najljubših žanrov, kot sta thrash in melodični death metal, kar sami na hitro opredeljujejo kot groove metal.

https://www.facebook.com/pages/Rise/281311088605443
https://soundcloud.com/riseband-1

Vabljeni!