Pankčina: koncert Konflikt (SK), Darchaic (SK), Paraziti p.13

18. december, 2015
Začetek: 20.00
Konec: 24.00
Lokacija: rock bar Down Town
Prispevek: 8 eur

Legendarni slovaški punk band KONFLIKT ponovno prihaja v Kranj! Za ogrevanje bodo poskrbeli DARCHAIC, prav tako iz Slovaške in domačini PARAZITI P.13! Še vroče nam bo!

KONFLIKT (Slovaška/punk-rock)
Začetki skupine segajo v leto 1990, takrat so se imenovali Azyl. V tem času so nastali komadi "Taki sme", "No army" in 'Stroje', bolj prepoznavni pa so postali po izdaji prvega albuma, leta 1992. Do leta 1997 so imeli koncerte samo na Slovaškem, naslednje leto pa so začeli igrati tudi po klubih sosednjih držav. Lahko se pohvalijo s tem, da so po Evropi igrali več kot katerikoli drugi band iz Slovaške. Danes so Konflikt poznani po celi Evropi, doma pa veljajo za legendarni punk band. V svoji 24 letni karieri so imeli že več kot 1500 koncertov, tako doma kot v tujini, oder pa so si delili s svetovno znanimi glasbeniki kot so Iron Maiden, Slayer, Sex Pistols, Soulfly, Die Toten Hosen, Misfits, Toy Dolls, Cavalera Conspiracy, Nazareth, Alice in Chains, UK Subs, Craddle of Filth, The Exploited, Limp Bizkit, Ska-P, The Offspring, Chris Norman (Smokie), Napalm Death in drugimi.

http://www.konflikt.sk/
https://www.facebook.com/konfliktofficial
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PARAZITI P.13 (Slovenija/punk-rock, ska)
so gorenjska tri članska punk rock zasedba, ki je začela razgrajati že leta 2003. Njihova besedila so polna raznih življenjskih situacij, tako resnih kot smešnih, najraje pa imajo seveda tista druga. Za sabo imajo že lepo število koncertov in tudi dva posneta albuma.
Člani:
Vocal, Guitar - Grega Oranič
Bass - Tona Oranič
Drums - Klemen Bohinc (BOHN)

http://www.reverbnation.com/parazitip13
https://www.facebook.com/paraziti
--------------------------------------------------------------------------------------
DARCHAIC (Slovaška/metal)
Formed in 2008 as a trio, Mort (drums), Kuna (vocals, bass) and Sano (guitar), the band released their first alum »Spirit Black Heretic« in 2010. Their music, a great combination of black metal art and atmospheric dark melodies, misinterpreted as gothic metal. After several big gigs all over the country and new line up they recorded »Purgatorium« in 2012, a real masterpiece, closer to progressive thrash with slavic influences. Thanks to this sound they are now distributed by Finisterian Dead End Metal Label in France and all over the world. At the end of 2014 Darchaic unleashed a new punk-rooted-phenomenom called »Bastardistan«.
Tomi - drums
Kuna - guitar, vocals
Sano - guitar
Jany - bass

https://www.facebook.com/DARCHAIC-115335741829265/timeline
www.myspace.com/darchaicart www.bandzone.cz/darchaic www.rockerek.hu/zenekarok/Darchaic www.reverbnation.com/darchaic www.bandzone.cz/darchaic

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1523522711301282/

Vabljeni!