Koncert Stare Device, Guilty of Joy

Sobota, 19. marec, 2016
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 6 eur

Stare Device so nov glasbeni projekt Marka Slokarja, sicer gonilne sile in večinskega avtorja legendarne slovenske zasedbe Requiem. Na odru mu družbo delajo še vokalist Jurij Čotar (ex-Shutdown), kitarist Domen Lahajnar (ex-Shutdown), bobnar Matjaž Winkler (Keller, ex-Shutdown, ex-EstWind) in basist Jani Lah, ki jim prav tako ne primanjkuje izkušenj in glasbene kilometrine. Guilty Of Joy je rock zasedba na relaciji Kranj-Ljubljana-Litija, ki so jo maja 2014 ustanovili štirje glasbeniki s podobnimi pogledi na glasbo.


Stare Device: njihovi koncerti so nabiti s čustvi in nostalgijo, saj lahko v akustični preobleki prisluhnete številnim uspešnicam iz bogate diskografije skupine Requiem, kot so Amsterdam, Stare device, Zvezdno nebo, Kaja, Križarji, Čarovnice, Slovenska ... in druge.

https://www.facebook.com/staredevice/

Guilty Of Joy je rock zasedba na relaciji Kranj-Ljubljana-Litija, ki so jo maja 2014 ustanovili štirje glasbeniki s podobnimi pogledi na glasbo. Vsak od njih v skupino prinaša tudi raznolikost, katere končni rezultat je homogena in udarna glasbena celota, ki je ni mogoče pripisati samo enem žanru. Skupino sestavljajo Jan Merčon (vokal), Žiga Jerič (kitara), Jure Jelovčan (bas) in Rok Zaplotnik (bobni).

https://www.facebook.com/guiltyofjoyband/

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/226825327661623/

Vabljeni!