Free Rock'n'Roll Party: Deck Janiels, Paragrab

sobota, 23. april, 2016
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Vstop prost oz. prostovoljni prispevki.

Skupina DECK JANIELS iz Kamnika je s preigravanjem rock'n'rolla pričela leta 2008, do danes pa se je kalila s številnimi nastopi na različnih festivalih in po klubih, ter pridno nabirala koncertno kilometrino. Skupino trenutno sestavljajo Tine Žnidaršič (vokal), Mitja Groznik (kitara), Gregor Vrtnik (kitara) in Jan Merčon (bobni), na bas kitari pa se jim bo tokrat pridružil Žiga Jerič (Guilty Of Joy, ex-Dead Dildo Drome, ex-All Across, ex-Scarecrow, ex-No Future).

Leta 2013 so objavili studijski prvenec z naslovom »On The Rocks«, s katerega je bil posnet tudi videospot za skladbo »Last Days Of Paradise«. Deck Janiels so marca letos izdali svoj drugi studijski album, pomenljivo poimenovan kot »II«, ki je dosegljiv na vinilni plošči ter v digitalnem formatu. Poleg članov banda so pri snemanju sodelovali še Gilian Adam, Matevž Kraševec, Rado Černe in Miha Nedoh, medtem ko je za miks plošče poskrbel Borut Žbogar, za mastering pa je bil zadolžen Justin Weis iz studia Trakworx v San Franciscu.

https://www.facebook.com/deckjanielsofficial
http://www.deckjaniels.bandcamp.com/

Rockerska zasedba PARAGRAB, katere člani prihajajo iz Bohinja in Gorij, je nastala leta 2015. V prvem letu delovanja so ustvarili 8 avtorskih komadov, ki so nastali pod vplivi številnih izvajalcev različnih glasbenih žanrov. Brez dvoma bi lahko rekli, da igrajo udarno mešanico hitrega in melodičnega hard rocka, umazanega rock'n'rolla in punka.

Skupino sestavljajo: Mitja Dolinar (vokal), Andraž Pogačnik (kitara), Denis Savkić (bas kitara) in Matevž Lapajne (bobni).

https://www.facebook.com/paragrabband

Vabljeni!