Pankčina: Gum Bleed - Kitajska, Mutterbeast - Nemčija, Wasted Time, Or Else

Petek, 6. maj, 2016
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5 eur

V tokratni pankčini bomo gostili zasedbo GUM BLEED iz Kitajske, ki preigrava street punk, na turneji so se jim pridružili še nemški stonerji MUTTERBEAST. Domača podpora pa bo iz strani tržiških WASTED TIME in OR ELSE iz Železnikov.


GUM BLEED (Kitajska)
Gum Bleed je zasedba iz Kitajske, ki je nastala leta 2006. Doma so poznani po energičnih nastopih in zanimivih besedilh, ravno zato so hitro osvojili domačo punk rock sceno. V preteklosti so že nastopali po raznih festivalih v tujini, v Evropi pa so imeli že več kot 60 koncertov.
Do sedaj so posneli dva albuma, leta 2008 in 2010. Prvi uradni album “Kiss Me, I’m Punk “ so izdali leta 2009. So prvi kitajski punk rock band, ki je nastopil na Days of Fury Music Festival na Danskem (2012), bili pa so tudi eden popularnejših bandov na nemškem festivalu Force Attack.
Zasedbo, ki preigrava punk, hardcore, rock in metal, sestavljajo vocalist Xiao Di, kitarist Da Xue, bobnar Komg Long in basist Jiang Bo.

Letos so Gum Bleed ponovno na turneji po Evropi.

Tour:
https://www.facebook.com/events/796826553679447
Info:
http://schoelcke.org/gumbleed/
Facebook:
https://www.facebook.com/gumbleed/?fref=ts


MUTTERBEAST (Nemčija)
Nemško heavy rock/stoner zasedbo Mutterbeast je oktobra 2015 v Stuttgartu ustanovil frontman Cody Barceloni (Bomb Whateva, Motherbeast). Težki zvoki kitar in besedila v nemškem jeziku so se izkazali za njihovo najmočnejše orožje, saj so že takoj vzbudili precej zanimanja na tamkajšnji rockerski sceni. Njihov prvi singel "Blind", ki mu je kmalu sledil tudi videospot "Der Mensch, das Tier", sta skupini vrata na stežaj odprla tudi drugod po Evropi, jeseni pa lahko pričakujemo tudi njihov studijski prvenec.

https://www.facebook.com/mutterbeast/
https://soundcloud.com/mutterbeast
Mutterbeast - Der Mensch, das Tier:
https://youtu.be/CHwKEK368sg
Mutterbeast - Blind:
https://youtu.be/F_-VVu9q-P4

Za ogrevanje bosta poskrbeli domači zasedbi Wasted Time (punk rock, Tržič) in Or Else 
(hardcore/punk, Železniki).

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1680640435543386/

Vabljeni!