Brujeria, GMB - SubArt festival

5. julij, 2016

Začetek: 21.00
Konec: 23.00
Lokacija: Rock bar Down Town
Vstopnice
cena:
- prvih 50 vstopnic po 8 eur
- ostale 10 eur
- predprodaja (do vključno 4.7.):
https://www.on-parole.com/
http://www.ksk.si/
- na dan koncerta: 13 eur (pred vhodom v atrij)

Brujeria je mehiško-ameriška ekstremna metal zasedba, ustanovljena v Los Angelesu leta 1989 in v nasprotju s splošnim prepričanjem ne prihaja iz Tijuane v Mehiki. Njihovo ime izhaja iz španske besede za "čarovništvo". Besedila njihovih pesmi so prav tako v španščini in se osredotočajo na satanizem, anti-krščanstvo, seks, priseljevanje, tihotapljenje mamil in politiko. Gre za portret mehiškega vsakdana, prikazanega z ekstremnega anti-ameriškega stališča. Večina članov zasedbe je bila rojena v Mehiki, sicer pa se jim pridružijo tudi nekateri glasbeniki iz ZDA, Švedske in Velike Britanije.


Brujeria je stranski projekt kitarista Dina Cazaresa, ustanovnega člana Fear Factory, v katerem so se mu skozi leta pridružila številna znana imena, kot so Billy Gould (Faith No More), Nicholas Barker (ex-Cradle Of Filth, ex-Dimmu Borgir, Lock Up), Raymond Herrera (ex-Fear Factory, ex-Asesino), Jeff Walker (Carcass), Shane Embury (Napalm Death, Venomous Concept, Lock Up), Jello Biafra (ex-Dead Kennedys, Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine), Jesse Pintado (ex-Napalm Death, ex-Terrorizer, ex-Lock Up), Tony Campos (Fear Factory, ex-Ministry, ex-Soulfly, ex-Prong, ex-Static-X) in Tony Laureano (ex-Nile, ex-Malevolent Creation). Člani se predstavljajo pod različnimi psevdonimi in se skušajo prikazati kot skupina "latino" freakov, ki jo sestavljajo vplivni preprodajalci drog, ki prikrivajo svojo identiteto, ker jih išče FBI. V video posnetkih in na fotografijah praviloma tako nosijo bandane, podkape, ponče in pogosto mahajo tudi z mačetami.

Zasedbo trenutno sestavljajo:
Juan Brujo (John Lepe) - vokal
Pinche Peach - vokal, sampli
Hongo (Shane Embury) - kitara, bas
El Sangron - vokal
El Cynico (Jeffrey Walker) - bas, kitara, vokal
El Podrido (Adrian Erlandsson) - bobni
El Clavador (Daniel Erlandsson) - bobni
Cuernito - kitara

https://www.facebook.com/Brujeria/
-------------------------------------------------------------------------------------
GMB je kranjska death/thrash metal zasedba, ki je nastala leta 2011. Kvartet je jeseni 2013 objavil svoj prvi demo zapis »Gore Obsessed Violent Exhibition«, že nekaj časa pa intenzivno dela tudi svojem studijskem prvencu, ki naj bi izšel v kratkem.

Zasedba:
David Orehar - vokal
Klemen Govekar kitara, vokal
Nika Krmelj - bas
Anže Podobnik - bobni

https://www.facebook.com/gmbkranj
http://goremolestedbabies.bandcamp.com/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/244814839221157/

Dogodek organiziramo v sodelovanju z Rock barom Down Town.

Vabljeni!