Koncert Le Serpentine, Attic Mist

4. julij, 2016
Začetek: 21.00
Konec: 23.00
Lokacija: Rock bar Down Town (Gregorčičeva ulica 6, Kranj)
Vstop prost.

LE SERPENTINE je štiričlanska alternativna rock zasedba iz Kranja. Njihov zvočni svet predstavlja avtorska glasba, ki je podkrepljena z močnim ženskim vokalom in hrupnim zvokom, ki se meša z zvokom 90-ih in shoegazerskimi riffi na melodičen, ušesu prijazen način. Na koncertih poleg energičnega nastopa vedno poskrbijo za video vizualizacijo svojih pesmi preko starih katodnih televizorjev, ki so nepogrešljiv del njihovega odrskega arzenala.

Za skupino je že kar nekaj uspešnih koncertov na velikih in malih odrih po vsej Sloveniji. Konec leta 2014 so se zaprli v studio in posneli svoj prvi album "Ujemi val", ki je izšel v samozaložbi septembra 2015. Izid albuma so pred tem napovedali že s singloma Bolero in Adijo, za katera so posneli tudi videospota, ki sta seveda nastala v njihovi lastni režiji.

Zasedba:
Tjaša Teropšič - vokal
Žiga Jokić - kitara
Grga Jokić - bas
Anže Kern - bobni

https://www.facebook.com/serpentineband
http://leserpentine.bandcamp.com/


ATTIC MIST je mlada zasedba na relaciji Kranj-Škofja Loka, ki prisega na hard rock s prizvokom bluesa in funka. Kljub raznolikim glasbenim ozadjem članov, so svojo pot našli v preigravanju energičnega hard rocka, začinjenega s prodornim vokalom in dobro mero uporništva ter rokerske nepredvidljivosti.

Zasedba:
Timotej Jerman - vokal
Matija Veber - kitara
Matevž Kovačič - kitara
Amadei Šaršanski - bas
Zala Janežič - bobni

https://www.facebook.com/AtticMist/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/938745542890222/

Koncert organiziramo v sodelovanju z Rock barom Down Town.

Vabljeni!