Ludovik Material, The Wet, Fuck the 5th - SubArt festival

2. julij, 2016
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Lokacija: Trainstation SubArt (Kolodvorska cesta 8, Kranj)
Vstop prost.

Domači trio Ludovik Material je sprva širil svojo pankovsko vizijo elektronike in obratno. Zdaj je malce starejši in seveda bolj zrel. Tako se muzike loteva precej bolj organsko - rockersko, z dodatki elektronike in s karizmatično vokalistko Tino Perić na čelu. Ta z mikrofonom deli vsa svoja čustva, medtem ko multi-inštrumentalist Matija Dolenc in bobnar Jaka Berger krojita pisano zvočno sliko.

Ludovik Material so marca lani izdali svoj drugi studijski album z naslovom »Model Generation«, ki si ga lahko v celoti preposlušate in tudi brezplačno snamete na tej povezavi: https://kaparecords.bandcamp.com/album/model-generation.

https://www.facebook.com/LUDOVIK.MATERIAL
https://soundcloud.com/ludovik-material
http://ludovikmaterial.blogspot.si/

Spoščeni, svojevrstni in predani glasbi – s temi besedami bi lahko opisali člane na novo izoblikovane škofjeloške zasedbe The Wet, ki so si glasbeno znanje in kilometrino vrsto let nabirali že v nekaterih drugih glasbenih skupinah. Lani je izšel njihov prvenec »Trip To Boston«, ki predstavlja prvovrstno mešanico glasbenih žanrov.

https://www.facebook.com/THeWET9
https://soundcloud.com/thewet9
-------------------------------------------------------------------------------------
Fuck The 5th je glasna garažna rokerska posadka iz Kamnika, ki polni ušesa z nabitim kaosom in harmonijo. Mlada zasedba, ki jo sestavljajio Patricija Arh (vokal), Jure Javoršek (kitara), Jan Urbanija (bas) in Jaka Horvat (bobni), kombinira težke blues, rock in grunge riffe, prav tako pa poslušalce na momente popelje tudi v malo bolj spevne rock vode.

https://www.facebook.com/fckthe5th/
https://soundcloud.com/fuckthe5th

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1742851392594850/

Vabljeni!