Armaroth Z E N I T H Release Party

3. december, 2016

Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prostovoljni prispevki zaželjeni!

Prihaja težko pričakovani prvi album ekstremene kranjske zasedbe Armaroth: Z E N I T H !

Na tej prelomnici ustvarjanja benda se bomo skupaj odlomili na koncertu, kjer bodo Armaroth v celoti odigrali album in seveda pripravili marsikatero presenečenje. Na odru se jim bosta pridružila tudi Gianni Poposki (Noctiferia) in Petra Ambrož, ki sta tudi gosta na albumu.

Za lomljenje vratov na čudnih ritmih bodo poskrbeli djenterji MORYWA in mladi progresivci MUTISM, da pa bo vse skupaj še bolj ekskluzivno, pa bodo večer do konca razturila all-star zasedba MASOVNO GROBŠČE.

Še niste prepričani?
+ Pijača dobrodošlice,
+ Ekskluziven nov merch,
+ posebni gostje,
+ TI!ARMAROTH (Kranj, Psy Death)
Armaroth je petglava entiteta, ki prebiva nekje v obskurnem podzemlju Kranja. Od prvih zapisov iz leta 2008, pa do danes, se je bend vzpostavil kot ena najbrutalnejših sil slovenske metal scene. Po demu Burning Execution (2010), ki je prave podvige šele nakazoval, je band leta 2013 izdal EP False Vision, ki je visoko čislan tako med podporniki, kot med recenzisti. Jeseni 2015 sta bend okrepila Rok Lukavečki na bobnih in Vid Pobegajlo na bas kitari. Od takrat je band izdal singla Diamox in Deep of Throats, ki bosta izšla na težko pričakovanem prvencu Zenith.

Čeprav Armaroth najraje ustvarja v svojem betonskem brlogu, pa svoj pravi obraz pokaže šele, ko zavzame oder. S svojo naravno karizmo in odrsko prezenco, bend zastruplja in zapeljuje občinstvo. Band je oborožen z izredno glasno in precizno ritem sekcijo, mastnimi in sprevženimi kitarskimi riffi ter psihadeličnimi vložki, na čelu pa rohni peklenski vokali, ki se mu uklanjajo strahovi sami.

Povezave:
https://www.facebook.com/armaroth.band/
http://armaroth.com/
DIAMOX: https://www.youtube.com/watch?v=vQNPYJlUcUI

MORYWA (Celje, Djent)
Morywa pomeni hrup, kot skupina pa deluje imenu primerno, saj v svoji glasbi združuje več zvrsti ekstremnega metala. Band je nastal leta 2013, v današnji zasedbi pa deluje od poletja 2014, ko se je zbrala prava ekipa in začela z ustvarjanjem glasbe in koncertiranjem po manjših in tudi večjih slovenskih odrih. Pričakujete lahko energičen nastop podkrepljen z obilico nizko uglašenega groova in mastnih rifov – letos tudi na Metaldays 2016.

Povezave:
https://www.facebook.com/morywa/
http://www.morywa.com/
Wreck: https://www.youtube.com/watch?v=b96uwu2oMYI


MUTISM (Kranj, Prog/Psy)
Prodane duše tavajo po megalomanskih sferah zvočnega upodabljanja, ustavljajoči se samo za najmastnejše in najvlažnejše odrezke Zdenkinega marmeladnega zavitka. Včasih tudi šnops.

Povezave:
https://www.facebook.com/mutismplc/
Live @ Kranj: https://www.youtube.com/watch?v=mV_BbCPCyUs


MASOVNO GROBIŠČE (Performance/Psy/Exclusive)
Kranjsko-ljubljanska all star zasedba združuje elektroniko, metal, psihadelijo in bizarno odfukan performance. Sestavljajo ga Matija IggyPoppers Maurer (Jezus osebno), Gianni Poposki (Noctiferia, Leni Kravac) in Bojan Vukić (Zwook, Nebulatovich, Elecktricka), ki so vsak pos svoje pustili ogromen pečat na slovenski alter sceni.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/595924057267429/

Vabljeni!