Metal koncert: God Scard, Inmate, Captain Morgan's Revenge

15. oktober, 2016

Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 6 eur


Kranjski hibridni metalci God Scard se po številnih menjavah v zasedbi in drugih preprekah vračajo prenovljeni in v odlični formi. Edini konstanten steber v skupini je ostal Nicky na kitari in vokalu, ki mu že nekaj časa družbo dela Obleey na basu, proti koncu leta 2015 pa sta se jima pridružila še kitarist Damir Juretič (Soulcharger, ex-Dead Dildo Drome, ex-The Language Of Thought Hypothesis) in bobnar Davorin Štorgelj (Kaoz, Kaotic Bullets, ex-Interceptor, ex-Res Nullius). Skupina se s svežim zanosom in nuklearnim nabojem energije vrača na slovenske odre, kjer nam bo poleg priljubljenih starejših uspešnic predstavila tudi nekaj materiala novejšega datuma.

https://www.facebook.com/GodScard/
https://godscard.bandcamp.com/
http://www.reverbnation.com/godscard

Po letu zatišja se velenjska metal mašina Inmate vrača s prenovljeno zasedbo! V bendu bosta od zdaj naprej dva vokalista, in sicer Aleksander Kolar (ex-Roadkill BBQ) ter stari znanec Marko Duplišak (ex-Supremacy, ex-LastDayHere), ki s skupino sodeluje že od izdaje prvega albuma »Free At Last« leta 2012. Za bas kitaro je poprijel povratnik Miha Oblišar (God Scard, ex-Dr. Evil, ex-Lene Kosti, ex-Sweet Sorrow), mesto session kitarista pa je zapolnil David Vodopivec (Sober Assault), medtem ko originalna člana tako ostajata le še kitarist Andrej Bezjak ter bobnar Jure Grudnik. Fantje trenutno pripravljajo videospot za skladbo Endelss Desires z aktualnega albuma »Tree Of Life«, v teku pa je tudi izdelava koncertnega DVD-ja, katerega izid bo znan kmalu.

http://www.inmate-band.com/
https://www.facebook.com/inmateband
https://inmate.bandcamp.com/

Captain Morgan's Revenge iz Novega Mesta se stilsko opredeljujejo kot rock/hard blues zasedba. Ker pa volk nikoli popolnoma ne zamenja svojega kožuha tudi oni ne morejo, da ne bi v svoj umazan rock'n'roll vklopili še težko kovinarske mešanice southern metala z vplivi Balkana. Skupino sestavljajo vokalist in kitarist Rok Žurga (Necrotik), kitarist Aljoša Hrastar (Necrotik, ex Condemnatio Cristi), bobnar Maksim Špelko (Kormorana, HBWC) in basist Nejc Godec (Ice On Fire).

https://www.facebook.com/cptmorgansrevenge/
https://www.reverbnation.com/captainmorgansrevenge

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/329093334111763/

Vabljeni!