Pankična: Paraziti P.13, The Mor(R)ons, Sereš, Wasted Time

26. november, 2016

Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Vstop prost.

Na tokratni Pankčini nas bodo obiskali naši stari znanci, skupine Paraziti P.13, The Mor(R)ons, Sereš in Wasted Time!Paraziti P.13 je gorenjska zasedba, ki je leta 2003 začela kaliti mir vsem svojim spokojnim sosedom. Sprva so bili kvartet, sedaj trio, ki udriha po kitarah in bobnih ter proizvaja glasno punk rock glasbo. Skupina ima za sabo že lepo število koncertov in tri posnete albume - Životinjsko carstvo (2008), Use gre u kurac (2012) in Švas aparat (2014).

https://www.facebook.com/paraziti
https://www.reverbnation.com/parazitip13

► Kranjska punk rock zasedba The Mor(R)ons obstaja nekje od leta 2001, od kdaj točno pa niti sami niso prepričani, saj so se družili že pred tem. Njihova glasba se je iz melodičnega ska-punka na začetku počasi prelevila v punk rock in melodični hardcore. V svoji diskografiji ima skupina že dva studijska album, EP ter split z Mental Strike iz Laškega.

https://www.facebook.com/themorrons
https://themorrons.bandcamp.com/

Sereš so nastali na pogorišču legendarne orto punk skupine Srou pa letu. Po tem, ko je skupino zapustil karizmatični frontmen Šulc, je med fanti zavladalo dolgočasje, zato so se junija 2015 odločili, da nadaljujejo v istem ritmu, a z drugim pevcem. Pridruži se jim "šlager pjevač" Miha, ki nič ne zaostaja za svojim predhodnikom s početjem všečnih vragolij na odru.

https://www.facebook.com/serespunk
http://serespunk.bandcamp.com/

Wasted Time so mlad punkrock band iz Tržiča, sebe ne jemljejo resno, zelo resno pa jemljejo svojo glasbo. Začeli so na zadnji dan leta 2011, v trenutno postavi pa so Matej (vokali, kitara), Luka (bas) in Jaka (bobni). Njihova glasba govori o življenskih problemih in smešnih situacijah.

https://www.facebook.com/wastedtimeslo
https://wastedtimeslo.bandcamp.com/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/319686078418211/