Hardcore koncert: Pro-Pain, KomaH, Undivided

12. december, 2016
Začetek: 20.00
Konec: 1.00
Prispevek: 15 eur

PRO-PAIN seveda ni treba posebej predstavljati, saj so do sedaj že večkrat gostovali v Sloveniji, nazadnje pa smo jih lahko videli tudi na letošnjem festivalu MetalDays v Tolminu. Za ogrevanje bosta tokrat poskrbeli predskupini UNDIVIDED (ZDA) in KOMAH (Belgija).


PRO-PAIN je leta 1991 v New Yorku ustanovil pevec in basist Gary Meskil (Crumbsuckers, Darkhaus). Kljub številnim menjavam v zasedbi, je skupina v svoji 25-letni karieri nanizala kar 15 studijskih albumov.

Agresivni, natančni, strastni, pravični - vse to so razpoznavne lastnosti, ki simbolizirajo temelje metal/hardcore pionirjev PRO-PAIN! Od njihovega udarnega prvenca »Foul Taste Of Freedom« iz leta 1992 pa vse do danes so PRO-PAIN postali eni od najbolj priljubljenih izvajalcev na sceni, z izredno močno bazo zvestih oboževalcev po celem svetu. Po vseh teh letih skupini še vedno uspeva, da se glasbeno razvija naprej, in kar je še pomembneje, da še vedno znajo narediti vtis na poslušalca!

Zasedba:
Gary Meskil - bas, vokal
Marshall Stephens - kitara
Adam Phillips - kitara
Jonas Sanders - bobni

Povezave:
http://www.pro-pain.com/
https://www.facebook.com/propainhardcore

► Belgijski KOMAH so nastali poleti 2007 v Hainautu. Skupino odlikuje njen izjemni eksplozivni koktail modernega groove metala, ki mu je vsak izmed članov primešal še svoje glasbene vplive in dolgoletne izkušnje, s čimer enostavno niso mogli zgrešiti!

Zasedba:
Leny Andrieux - vokal
Luigi Chiarelli - kitara
Nicholas Brynin - bas
Greg Discenza - kitara
Jonas Sanders - bobni

Povezave:
http://www.komah.net/
https://www.facebook.com/komahofficial

UNDIVIDED iz New Yorka so underground zasedba, ki igra thrash/crossover metal s prepoznavnimi vplivi tamkajšnje hardcore scene. Kljub temu, da je vokalist in kitarist Dante Scioscia skupino ustanovil že leta 1996, je z bolj aktivnim delovanjem pričela šele po ponovni združitvi leta 2006.

Zasedba:
Dante Scioscia - kitara, vokal
Nick Koykas - kitara
Max Velez - bas, vokal
Joe Dooling - bobni

Povezave:
http://www.undividedny.com/
https://www.facebook.com/undividedny

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/860424070760984/

Vabljeni!