Metal koncert: Dickless Tracy, Lintver, Sen

14. januar, 2017
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5 eur

Prinašalci grindstorma, DICKLESS TRACY, bodo v letu 2017 slavili 20 let neprekinjenega uničevanja sluha in prav tako uničevanja inštrumentov. V tem času sta brata Cepanec z mnogimi drugimi ljudmi ustvarila 4 albume (zadnji je leta 2014 izšel prek On Parole, reče pa se mu »Paroxysm Of Disgust«), izdala nešteto split posnetkov, demotov, live promotov itd. Pri tem je glasba vedno ostala brezkompromisni old school death metal s primesmi grinda in to se ne bo spremenilo niti v prihodnje. Kako zveni 20 let grindstorma, lahko slišite v Kranju 14.1., kjer bo trio odigral komade iz vseh obdobij, morda pa tudi še kaj čisto novega.

Cepo - kitara, kruljačina
Tegla - bobni
Rejc - bas

https://www.facebook.com/dicklesstracygrind
https://dicklesstracy666.bandcamp.com/


Vsem dobro poznani briški thrash metalci LINTVER so decembra izdali svoj drugi dolgometražni album z naslovom »Distorted Perception«. Kot je že pri njih v navadi, je album nabit z aktualnimi političnimi temami, opisuje dekadenco današnje družbe, ter izkrivljeno dojemanje vsakdanjika in meglo, ki nam jo prodajajo politiki in mediji. Thrash or be trashed!

Erik Kodermac - kitara, vokal
Tilen Grandovec - kitara
Damjan Jakončič - bas
Luka Laurenti - bobni

https://www.facebook.com/Lintver
https://lintver.bandcamp.com/

SEN je progresivna death metal zasedba iz Kranja, ki ravno začenja svoj pohod po slovenskih odrih. Band napada z žanrskimi klasikami stare šole in dobro izpiljenim avtorskim repertoarjem. Razgibani inštrumentalni sekciji poveljuje močan in brutalen vokal drobne in prikupne Nine.

Urban Valjavec - kitara, spremljevalni vokal
Nina Brezar - vokal
Krištof Brezar - bobni
Luka Kejžar - bas
Domen Gabrijel - kitara

https://www.facebook.com/SenTheBand
https://youtu.be/k2oGzbsz6sg


Facebook event: https://www.facebook.com/events/120321341800994/

Vabljeni!