Panikk - promocija novega albuma »Discarded Existence« + support

11. marec, 2017Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5 eur

Thrash metal zasedba Panikk iz Ljubljane bo na našem odru ekskluzivno v celoti predstavila svoj drugi studijski album z naslovom »Discarded Existence«, ki izide 15. marca pri španski založbi Xtreem Music, kot posebni gostje pa se jim bodo na promocijskem koncertu pridružili še Carnifliate in Black Reaper.

Panikk so nastali leta 2008 in s svojim old school Bay Area thrash metalom že leto kasneje zelo resno opozori nase ob izidu prvih demo posnetkov. V začetku leta 2013 so pod založbo Metal Tank Records izdali prvi težko pričakovani album »Unbearable Conditions«, ki je takoj požel plaz pozitivnih kritik, njihov velik potencial je v letu 2014 prepoznala tudi španska založba Xtreem Music, ki jih je vzela pod svoje okrilje. Še istega leta so Panikk pri Xtreem Music ponovno izdali svoj prvi dolgometražni album »Unbearable Conditions« in tako brez dvoma postali eden največjih thrash metal bandov v širši regiji. S svojo brutalno energijo so v preteklosti že prepričali občinstvo na največjih domačih festivalih, kot sta MetalDays in Metal Mania Open Air, poleg številnih koncertov pa so med drugim nastopili tudi skupaj z legendarno zasedbo Nuclear Assault. Leta 2015 so izdali EP »Pass The Time«, medtem ko bo marca letos izšel dolgo pričakovani drugi studijski album »Discarded Existence«, ki je bolj zrel, vendar še vedno energičen in brutalen, velik pomen pa imajo tudi besedila. Ta večer boste lahko slišali celoten album zaigran prvič! Pristen thrash!

https://www.facebook.com/panikkofficial/
https://panikk.bandcamp.com/


Carnifilate je dokaj mlada in nadvse dinamična death metal zasedba iz Velenja, ki je lani jeseni v samozaložbi izdala svoj prvi studijski album z naslovom »Slaughterlust«. Poleg številnih nastopov na domačih koncertnih odrih, ima skupina za sabo tudi nedavno turnejo po Romuniji in Bolgariji.

https://www.facebook.com/Carnifliate
https://carnifliate.bandcamp.com/

Black Reaper je thrash metal zaseba iz okolice Nove Gorice, katere člani štejejo komaj 12 do 16 let. Fantje prisegajo na starošolski metal v stilu mojstrov, kot so Exodus, Slayer, Kreator in podobni, njihovi vratolomni ritmi, ostri kitarski rifi ter zlovešč vokal pa poskrbijo za kvaliteten moshpit in headbanganje.

https://www.facebook.com/Black-Reaper-432968253452333/
https://youtu.be/h6PtAYH01VQ

Vabljeni!

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1776045962717839/?active_tab=about