Šola odprtih vrat: Naravna kozmetika

27.-29. marec, 2017
Začetek: 17.00
Konec: 20.00
Vstop prost.

V množici kozmetičnih izdelkov, ki so na voljo na trgu, lahko z malo truda vsakdo najde idealen izdelek za svoj tip kože. Ko enkrat najdemo izdelek, ki nam senzorično odgovarja, je pol dela že opravljenega. Vendar ima vsak kozmetični produkt poleg vidnih učinkov, ki jih uporabniki ocenimo na prvi pogled in prvo uporabo, tudi malo bolj skrit in predvsem dolgoročen vpliv na našo kožo. Koža kot organ ni nepropusten pokrov, ampak živa struktura, ki brani našo notranjost pred zunanjimi vplivi, a tudi metabolizira, spreminja in prepušča, kar nanjo nanesemo. Vse premalo se zavedamo, da učinkovine krem, gelov, tonikov itd. namreč lahko prodrejo skozi povrhnjico vse do notranjih organov.


Sestavine izdelkov naravne kozmetike pa ne vsebujejo sintetičnih barvil in dišav in niso testirane na živalih. Za naravno kozmetiko je prav tako značilno, da se ne skuša vmešavati v naravne procese, ki potekajo v telesu, pač pa skuša delovati v sozvočju z njimi.

Ravno zato pa vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni delavnici naravne kozmetike.

Pod budnim očesom prekaljene Sare se bomo v treh dneh preizkusili v izdelavi pralnega praška, mehčalca, univerzalnih čistil, moussev za telo, balzamov za lase, deodorantov in podobnih maž - zgolj iz naravnih materialov!

Lepo vabljeni!

ALL NATURAL!

Delavnico bo vodila Sara Deric.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1664141513882268/?active_tab=about