Frišn' - TIDVL WVVES / Fuck the 5th / Crazy Neighbours

8. april, 2017
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Vstop prost.

V hladilniku bomo našli:

Štajerska skupina TIDVL WVVES, ki deluje od začetka januarja 2016, ima za sabo že tri posnete single. Glasbeno zvrst bi težko opisali z eno besedo, saj so vsi člani prispevali svoje glasbene vplive, ki so jih nato dobro premešali in nastala je zanimiva alternative/pop-punk/indie mineštra.

https://www.facebook.com/TIDVLWVVES/
https://soundcloud.com/tidvlwvves

Fuck the 5th so glasna garažna rokerska posadka iz Kamnika, ki polni ušesa z nabitim kaosom in harmonijo. Skupina navdušuje s težkimi blues, rock in grunge rifi, prav tako pa nas popelje v svet lepega spevnega rocka.

https://www.facebook.com/fckthe5th/
https://soundcloud.com/fuckthe5th

Crazy Neighbours so razigrana in uigrana rockerska zasedba petih članov, ki že dve leti razgraja na relaciji Škofja Loka - Kranj. Počasi je sedaj začela nastajati tudi avtorska glasba, ki odraža njihovo ljubezen do žanra, ki jim je vsem najbolj pri srcu.

https://www.facebook.com/CrazyNeighboursOfficial/
Znani in hudi bandi so ponavadi že dolgo na sceni, mi se pa sprašujemo, ali so dolgo na sceni, ker so hudi ali so hudi, ker so že dolgo na sceni. Da bi dobili odgovor na to kura - jajce vprašanje, je potrebno spremljati bande od začetka in videti, kaj je potrebno, da se nam izbrane skupine zasidrajo v srca kot holesterol.

FRIŠN’ mesečno predstavlja par svežih produktov slovenskega glasbenega porekla, v upanju da se bodo iz polic preselili v vaše spletne vozičke in sezname predvajanja. Garantiramo sveže, zato se ne bomo obremenjevali z rokom trajanja.

Tokrat je v akciji pop punk, indie, blues, rock in grunge enolončnica. Vaša ušesa zagotovo ne bodo odšla lačna.

Dogodki so “FREE,” to pa pomeni, da dobite dobro mero domačih skupin, brez da sežete v lasten žep. Slovensko poreklo tako lahko podpirate že s svojo prisotnostjo. Lepa. Še Kekec in Rožle sta morala dati Kosobrinu za pivo, da je špilal frulo. Ne zamudit carskih priložnosti.

FRIŠN' je produkt KUD-a Subart in Kluba študentov Kranj, ki se bosta trudila, da bomo prepihani s svežim vetrom vzhajajočih bandov in da boste čez nekaj let kot legit hipsterji lahko rekli »Jst sm ta komad slišal, ko še niso bli slavni«.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1106310686147739/