Pankčina: Clockwork Psycho, Gužva u Bajt

7. april, 2017
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5 eur

Clockwork Psycho (Ljubljana)

Je prvi slovenski psychobilly bend s predstavnico nežnejšega spola v ospredju, ki obstaja že od leta 2011. Po nekajkratnih spremembah v vrstah članov ga lahko občudujemo na odrih v zdajšnji postavi od leta 2014 širom Slovenije in Evrope. Pohvalijo se lahko tudi z nastopi na večjih festivalih – Bedlam Breakout (U.K.), Psychobilly Earthquake (GER) in Moonshine Madness (NL). Glavni vokal poleg pretepanja kontrabasa vodi Clockwork Lilith, spremljevalne vokale pa si delita bobnar Marko in kitarist Al.


Po nekaj demo posnetkih, stotih koncertih, mnogih prevoženih kilometrih in »Nightmares From Laibach« (Fury Records/Nervous Records, 2014), so se februarja lani zaprli v studio in posneli drugi album »I Don't Give A Fuck«, ki je izšel aprila 2016, pri britanski založbi Diablo Records. Le-ta je posvečen pokojnemu članu in prijatelju Lou-ju Jordaan-u.

https://www.facebook.com/clockworkpsychoband/
https://clockworkpsycho.bandcamp.com/
_________________________________________________________

Gužva u Bajt (Ljubljana)

Je ljubljanska street punk zasedba, ki je v desetletju svojega delovanja izdala dva albuma »Gužva u bajt leta« 2005 in »Nikad pankera« leta 2009. Preigrali so ogromno koncertov tako po Sloveniji kot tudi tujini, oder pa si delili z velikani kot so UK Subs, Angelic Upstarts, Los Fastidios, The Exploited, Kud Idijoti. Še vedno pa raje igrajo na manjših odrih, kjer se počutijo najbolj domače.

https://www.facebook.com/G.U.B.punk
https://guzvaubajt.bandcamp.com/

Vabljeni!