Ratos de Porao, Glista / SubArt festival

3. julij, 2017
Začetek; 21.00
Konec: 1.00
Prispevek:
- predprodaja: https://www.on-parole.com/shop/view/ratos-de-porao-kranj-03-07-2017-ticket
- na dan dogodka: 18 eur
Lokacija: Trainstation

Samo nekaj dni po tem, ko si bomo še lizali rane po nedvomno odličnem koncertu crossover legend D. R. I., bodo Trainstation Subart napadli Brazilci Ratos De Porao. Gre za enega legendarnih bendov, ki je poleg Sarcofago – torej, pred Sepulturo! – ponesel glas o močni in udarni ter iskreni brazilski sceni daleč po svetu, predvsem s prvencem Crucificados Pela Sistema. Z uspehom Sepulture so logično tudi RDP pristali pod okriljem kultne založbe Roadrunner, kjer je izšla kultna plošča Anarkophobia ali pa še bolj kultna Brazil, a ta vez ni trajala dolgo.A če bi sklepali, da je brazilski napad zaradi tega potihnil, ali pa celo – poniknil, se motite. Ratos De Porao so ostali aktivni pod okriljem manjših založb, a zvesti samo sebi in sledeč samo lastnim ciljem iz leta v leto postajali bolj udarni in bolj nevarni. Vedno družbeno kritični, brez dlake na jeziku, seveda v portugalščini so Ratosi napadali po celem svetu, nekajkrat pa tudi v Sloveniji. Vokalist Gordo, bobnar Boka, kitarist Jӓo in basist Juninh so že od začetka thrash pomešali s hardcorom, nato tudi s crustom in grindom, pri tem pa so z leti samo še pridobili na moči. Kdor pomni recimo njihov napad na Koper leta 1998 ali pa celo napad na Kranj leta 2009 (skupaj z Municipal Waste v zdaj šminkerskem Bazenu), ve, da gre za bend brez primere in da so njihovi koncerti norišnica!


RATOS DE PORAO
https://www.facebook.com/RatosdePoraoOficial/
http://www.ratosdeporao.org/

GLISTA
https://www.facebook.com/GlistaGrindcore/

SPECIAL!
Vstopnici za D.R.I - Kranj, SI - Trainstation Subart + 3.7. Ratos de Porao - Trainstation Subart Kranj skupaj le 22 evrov! Na voljo le 50 kombiniranih vstopnic!
Tickets for D.R.I - Kranj, SI - Trainstation Subart + 3.7. Ratos de Porao - Trainstation Subart Kranj only 22 euro! Only 50 of this combo tickets available!

MOSH!!!

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/431433337233377/?fref=ts