Hard Unity: In the Crossfire, Reach, Grable

28. oktober, 2017
Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5 eur


In The Crossfire
I.T.C. so 5 članska skupina iz Laškega, ki že od leta 2003 držijo pokonci hc sceno. Igrajo Hardcore/Metal Crossover z veliko težkih breakdownov ter jeznih vokalov!
Oder so si delili z legendarnimi bendi kot so: Agnostic Front, Madball, Death Before Dishonor, Sworn enemy, PRO-PAIN, Shattered Realm in drugimi.


diskografija:
-2005 released first two tracks(demo)
-2007 another 4 song demo
-2008 first album released(SEE YOU IN HELL) 4 songs +2 added from 2007 demo
-2010 Turn This World Upside down....officialy released 2013
-2015 Vae Victis

povezave
https://www.facebook.com/inthecrossfireITC/
http://inthecrossfire.stereokiller.com/
______________________________________________________

Reach
Reach so 4 članska skupina iz Pomurja ustanovljena 2016, ki prav tako igrajo hc. Marca letos so izdali svoj prvi demo.
Na njih so vplivali Expire, Terror, Bent Life, Trapped Under Ice, Broken Teeth ...

povezave
https://www.facebook.com/reachhc/
https://reach-hc.bandcamp.com/releases
______________________________________________________

Grable
Grable so 4-je gusrji iz trboul, matkurba. tupa tupa, piči pouna!

povezave
https://www.facebook.com/Grable-364401793754438/?fref=ts
https://grable.bandcamp.com/
______________________________________________________

Pridte se razfukat pa podpirat sceno!
Skupaj smo močnejši!
Hard Unity! :D