Lambda (cz), Jegulja, Mist

29. september, 2017

Začetek: 21.00
Konec: 3.00
Prispevek: 5eur

Začenja se nova klubska sezona. Štartamo 29. septembra v družbi čeških LAMBDA ter domačih JEGULJA in MIST. Vabljeni!


Λ /Lambda/ / instrumental stoner post
Štiri članska zasedba psihedeličnega inštrumental stoner rocka prihaja iz idiličnga češkega Krumlowa. Nastali so leta 2014, takrat nas tudi s svojim prvencem ''Space express'' lepo zasanjano popeljejo v njihov svet, ki ga, kot sami pravijo navdihuje pravljična dežela gozdov in travnatih poljan, v glasbi in živem nastopu pa je čutiti kompleksno energičnost vredno posluha in ogleda.

https://lambdaband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lambdacz/app/204974879526524/

Jegulja / instrumenal progressive stoner
Tri članska zasedba iz Ljubljane, nastala leta 2013, igrajo mešanico psihedelije, metala, stoner rocka in svaštare. Mlad bend z burnim dogajanjem v bendu in na odrovju s starimi frisi glasbene scene vseh vetrov, je 2014 izdal demo ''Finese in blat'', uspešno koncertiral doma, dober odziv publike pa je bend ponesel tudi čez mejo. Leta 2017 so izdali še prvenec ''The Darkest light'', ki je dosegljiv
v digitalni in fizični obliki, nov materjal pa je tudi že na poti. Skratka, zabava za vso družino in živali.

https://www.facebook.com/anguillaguerrilla/
https://jegulja.bandcamp.com/

Mist / doom metal
Mist so nastali julija 2012, sprva kot ženska zasedba, svojo glasbo pa gradijo na zapuščini legendarnih skupin, kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus ipd. Z odličnim demo izdelkom z naslovom ''Demo 2013'' jim je uspelo vzbuditi pozornost tujih medijev in poslušalcev, čemur so kmalu sledili nastopi po Avstriji, Italiji, Belgiji, Nemčiji, na Hrvaškem, Nizozemskem in Malti. Skupina je v letu 2015 pri založbi Soulseller Records izdala EP z naslovom ''Inan'', ki je prinesel štiri skladbe. EP so predstavili na uspešni turneji po Veliki Britaniji. Lani so igrali na največjem domačem metal festivalu MetalDays, letos pa so že koncertirali na festivalu Dark "O" Metal v Reki na Hrvaškem in festivalu Bloodstock Open Air v Veliki Britaniji.

https://www.facebook.com/mist.doom